Jeg fikk spille betaen til Black Ops 3!

Call of Duty… igjen?
Jepp, og  jeg fikk prøve betaen, hva er mitt førsteinntrykk og kommer jeg til å kjøpe fullversjonen?

Call of Duty: Black Ops 3 er det nyeste tilskuddet i CoD-familien. Og siden Activision har begynt å småkysse og flørte med Sony så kom det da en beta ut, eksklusivt til PS4-eiere som hadde forhåndsbestilt spillet (om jeg ikke tar helt feil her, så ble vel betaen åpnet for hvermansen og fikk en ekstra dag også).

Screen Shot 2015-08-26 at 08.47.34

CoD er litt som julaften, men bare vet at det kommer hvert eneste år, på godt og vondt.
De har gått gjennom mange små endringer i det siste, og overgangen til nextgen-konsoller fikk Activison til å prøve ut litt nye ting med CoD:Ghost, men grunnet veldig laber interesse fra anmeldere prøvde dem på nytt med Advanced Warfare, der dem hentet stor inspirasjon fra det populære spillet Titanfall.

Personlig likte jeg Advanced Warfare dårlig, kartene falt ikke i smak, spillestilen var rett og slett for rask for smaken min osv, men her får du lov til å være uenig.

Uansett, i år går Activision tilbake til den populære Black Ops-serien, med Call of Duty: Black Ops 3. Og med betaversjonen får vi en god pekepinn på hvor Activison vil med spillet og serien.

Aller først, bevegelsene i Black Ops 3; her har Activison lagt til flere nye bevegelser som f.eks. løping på vegger, skli(denne er ikke ny, men fungerete skikkelig bra her), hoppe som en helt og kaste deg fremover og sidelengs. Alt dette fungerer akkurat slik som du tror, og det funker som bare rakkeren. Det tar litt tid å bli vant til dette, men når du har mestret alt får du er merkbar fordel når det gjelder å GTFO og unngå kuler, samt at du blir rene parkour-mesteren og kommer deg fra A til B raskere enn Usain Bolt.

2188836_orig

Mapsene. Her var jeg skikkelig spent, jeg synes mapsene har ekstremt mye å si. Jeg savner enda Hardhat på MW3, så hva hadde Activision klart i Black Ops3?
Jeg er positivt overrasket. Utviklerene har gjort en sinnsykt god jobb på mapsene i betaen. De er perfekt designet for de nye bevegelsene og størrelsen er perfekt for akkurat nok action. Man har elementer av parkour, elementer av longshots og close combat-hjørner, og alt fungerer perfekt. Såklart vil fullversjonen ha mange flere maps, men dette falt i smak.

En annen ting Activison har gjort er å legge inn Specialists. Dette er på en måte en «hero» du velger, der hver enkelt har forskjellige egenskaper. Dette kan være alt fra elektriske pil og bue eller skuddsikker armor. Alt dette fungere i en kort periode, og gjør at spillet blir mye mer interessant, da spillerene må ut å skaffe seg poeng, istede for å sitte på ræva å campe.  De sekundene man får, om man bruker det på rett tidspunkt, er gull verdt.

Specialist-2

Ellers er Black Ops 3 lik de tidligere CoD-spillene, på godt og vondt.

Så, hva synes jeg? 

Jeg gleder meg. Jeg tror kanskje at Black Ops 3 kan bli det beste CoD-spillet til nå. Muligheten er der, og til nå ser det skikkelig kult ut. Dette er såklart bare synsing, men dette tror jeg blir mange mange timer med underholdning.

Og la oss ikke glemme singleplayer og zombie mode.

Dette tror jeg blir bra!

User rating: 0

Score rating: 0

Average rating: 0

Score:

Lansering:

Utvikler:

Utgiver:

 

Nylige artikler

spot_img

Relaterte historier

Få daglige nyheter i innboksen din

[tdn_block_newsletter_subscribe input_placeholder="Email address" btn_text="Subscribe" tds_newsletter2-image="730" tds_newsletter2-image_bg_color="#c3ecff" tds_newsletter3-input_bar_display="" tds_newsletter4-image="731" tds_newsletter4-image_bg_color="#fffbcf" tds_newsletter4-btn_bg_color="#f3b700" tds_newsletter4-check_accent="#f3b700" tds_newsletter5-tdicon="tdc-font-fa tdc-font-fa-envelope-o" tds_newsletter5-btn_bg_color="#000000" tds_newsletter5-btn_bg_color_hover="#4db2ec" tds_newsletter5-check_accent="#000000" tds_newsletter6-input_bar_display="row" tds_newsletter6-btn_bg_color="#da1414" tds_newsletter6-check_accent="#da1414" tds_newsletter7-image="732" tds_newsletter7-btn_bg_color="#1c69ad" tds_newsletter7-check_accent="#1c69ad" tds_newsletter7-f_title_font_size="20" tds_newsletter7-f_title_font_line_height="28px" tds_newsletter8-input_bar_display="row" tds_newsletter8-btn_bg_color="#00649e" tds_newsletter8-btn_bg_color_hover="#21709e" tds_newsletter8-check_accent="#00649e" embedded_form_code="YWN0aW9uJTNEJTIybGlzdC1tYW5hZ2UuY29tJTJGc3Vic2NyaWJlJTIy" tds_newsletter="tds_newsletter1" tds_newsletter3-all_border_width="2" tds_newsletter3-all_border_color="#e6e6e6" tdc_css="eyJhbGwiOnsibWFyZ2luLWJvdHRvbSI6IjAiLCJib3JkZXItY29sb3IiOiIjZTZlNmU2IiwiZGlzcGxheSI6IiJ9fQ==" tds_newsletter1-btn_bg_color="#0d42a2" tds_newsletter1-f_btn_font_family="406" tds_newsletter1-f_btn_font_transform="uppercase" tds_newsletter1-f_btn_font_weight="800" tds_newsletter1-f_btn_font_spacing="1" tds_newsletter1-f_input_font_line_height="eyJhbGwiOiIzIiwicG9ydHJhaXQiOiIyLjYiLCJsYW5kc2NhcGUiOiIyLjgifQ==" tds_newsletter1-f_input_font_family="406" tds_newsletter1-f_input_font_size="eyJhbGwiOiIxMyIsImxhbmRzY2FwZSI6IjEyIiwicG9ydHJhaXQiOiIxMSIsInBob25lIjoiMTMifQ==" tds_newsletter1-input_bg_color="#fcfcfc" tds_newsletter1-input_border_size="0" tds_newsletter1-f_btn_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxMiIsInBvcnRyYWl0IjoiMTEiLCJhbGwiOiIxMyJ9" content_align_horizontal="content-horiz-center"]